Vrijwilligersochtend in het Nationaal Baggermuseum

Woensdag 22 mei is er een inloopochtend voor iedereen die nieuwsgierig is naar vrijwilligerswerk bij het Nationaal Baggermuseum.

Heb je tijd beschikbaar, denk dan eens na of vrijwilligerswerk bij het Nationaal Baggermuseum iets voor je is. Er is vrijwilligerswerk te doen op diverse gebieden: catering van kleine en grote groepen zowel binnen als buiten de openingstijden van het museum, technische ondersteuning voor het onderhoud zowel aan collectie als gebouw, meehelpen bij schoolbezoeken of het beschrijven van onze collectie. Daarnaast is het ook mogelijk om losse klussen te doen als vrijwilliger.

Dus kom gerust langs op woensdagochtend 22 mei als je vrijblijvend geïnformeerd wilt worden. Ook als je nog niet precies weet wat je zou willen bijdragen. De vrijwilligersochtend begint rond 10.00 uur met een kopje koffie/thee waarna een kennismaking met het museum en vrijwilligers plaats vindt.

Aanmelden is niet nodig. Ben je geïnteresseerd in het doen van vrijwilligerswerk maar schikt deze ochtend niet, stuur dan een berichtje naar administratie@baggermuseum.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.