Stem op ons via de Rabobank ClubSupport

 
Rabobank Lek en Merwede stelt ook dit jaar geld beschikbaar via het Rabobank ClubSupport voor verenigingen en clubs in onze regio. Ook het Nationaal Baggermuseum doet weer mee met deze actie.
 
In het voorjaar is een start gemaakt met het educatieproject Zand, voor basisschoolleerlingen groep 5 en 6. Het doel van het project is dat leerlingen enerzijds via een museumles meer te weten komen over zand en baggeren en anderzijds in de BaggerPraktijkTuin een zandsculptuur kunnen maken. Afgelopen juni maakten 125 Sliedrechtse scholieren een zandsculptuur. Met Rabo Clubsupport willen we dit aantal scholieren graag verder uitbreiden in voorjaar 2024.
 
Ben je Rabobanklid dan kun je t/m 26 september 2023 je stem op het Zandproject van het Nationaal Baggermuseum uitbrengen via Rabobank ClubSupport website via deze link https://www.rabo-clubsupport.nl/lek-en-merwede/stemmen
Dank voor je stem!
——–
Rabobank Clubsupport
Iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid beslis jij mee welke clubs we dat steuntje in de rug geven.