Openingstijden BaggerPraktijkTuin in de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie (11 juli t/m 21 augustus) is de BaggerPraktijkTuin elke woensdagmiddag t/m zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur geopend

In de tuin staan een tiental werkstations waar kinderen verschillende baggertechnieken kunnen uitproberen.
Ben je sterk genoeg voor de baggerbeugel of schep je liever zand met een joystick zittend op een graafmachientje. Hou je van water dan kun je manoeuvreren met een RB sleepboot of ‘rainbowen’ zoals de grote baggerschepen soms doen. Je kunt een dijk bouwen en testen of je deze golfslag-proof hebt gebouwd. We hebben een watertafel, een baggerpompfiets en je kunt zand testen.
Genoeg te doen en uit te proberen!!

In het museum is er een gratis BaggerBig of een Baggertechno speurtocht voor kinderen beschikbaar. Het Nationaal Baggermuseum is geopend elke woensdag tot en met zaterdag van 13.30 uur tot 17.00 uur.