Nieuwe Vrijwilligers gezocht!

Donderdag 7 december is het “De dag van de vrijwilliger” dat is voor ons een mooie gelegenheid om in het museum een inloopochtend te houden voor iedereen, die nieuwsgierig is naar vrijwilligerswerk bij het Nationaal Baggermuseum.
Vanuit de verschillende werkgroepen zijn vrijwilligers aanwezig die je meenemen naar hun werkplek en uitleg geven over de werkzaamheden.

Heb je tijd beschikbaar, denk dan eens na of vrijwilligerswerk bij het Nationaal Baggermuseum iets voor je is. Er is vrijwilligerswerk te doen op diverse gebieden: catering van kleine en grote groepen zowel binnen als buiten de openingstijden van het museum, technische ondersteuning voor het onderhoud zowel aan collectie als gebouw, meehelpen bij schoolbezoeken of het beschrijven van onze collectie. Daarnaast is het ook mogelijk om losse klussen te doen als vrijwilliger. Deze losse vrijwilligersklussen zijn bijvoorbeeld: de snijkop verven of meehelpen tijdens een onderhoudsdag van de BaggerPraktijkTuin.

Dus kom gerust langs donderdag 7 december als je vrijblijvend geïnformeerd wilt worden. Ook als je nog niet precies weet wat je zou willen bijdragen.
 
Het programma ziet er als volgt uit:
10.00 uur ontvangst koffie / thee
10.20 uur algemene kennismaking
10.40 uur mee met een vrijwilliger
11.10 uur gezamenlijke afsluiting
11.30 uur einde.