Lezing 26 november Appelmoes of couscous, cultuurverschillen in de baggerindustrie 

Joep Athmer is als baggeraar (bijna) overal op de wereld werkzaam geweest: het Midden-Oosten, Rusland, Groot-Brittannië, Canada, Japan, … Op vele plekken heeft hij gewerkt. Hij heeft als geen ander ervaren hoe je je als Hollandse man, opgegroeid in de Nederlandse cultuur, het beste kunt verhouden met andere culturen. Hoe ga je te werk als je in een voor jouw nieuwe cultuur terecht komt? Hoe wordt daar zakengedaan, contact gemaakt, contracten afgesloten? Geef je een hand of niet? Praat je meteen over de financiën of moet er eerst een dag of misschien wel weken theegedronken worden, hoe werk je samen en hoe behoud je je integriteit op spannende momenten?
 
Athmer heeft voor veel verrassende momenten gestaan in zijn leven en deze deelt hij zaterdag 26 november tijdens zijn lezing vol humor, tips en tricks met zijn publiek.
 
De lezing begint zaterdag 26 november om 12.00 uur (inloop vanaf 11.30 uur) in het Nationaal Baggermuseum. De kosten voor de lezing, inclusief 1 consumptie, bedragen € 6,-, Aanmelding via een berichtje naar reserveringen@baggermuseum.nl. Na de lezing is het museum geopend voor publiek, entree € 6,-, gratis toegang met Museumkaart.
Afbeelding Rijden ze alleen links? (privé collectie)