Kortingsflyer bij De Merwestreek

Lezers van De Merwestreek in Sliedrecht en Hardinxveld ontvingen op woensdag 20 maart een kortingsflyer bij deze krant. Als u deze flyer meeneemt naar het Baggermuseum, mag elke tweede persoon gratis naar binnen!

Op vertoon van deze flyer krijgt per betalende bezoeker (Museumkaart mag ook) één persoon gratis toegang tot het Nationaal Baggermuseum Sliedrecht. De flyer is geldig t/m zaterdag 11 mei 2019. Voor dit voorjaar hebben we een mooi en afwisselend programma opgesteld, dat op de achterkant van de flyer te vinden is. Maar helaas: waar gehakt wordt, vallen spaanders. Er is helaas een foutje in één van de data geslopen: de lezingen van Kees van der Veeken over de Grensmaas en Betuweroute vinden plaats op zaterdag 13 april, zoals hieronder goed staat vermeld. Onze excuses voor de verwarring!

Helaas hebben we vernomen dat niet alle adressen een flyer hebben ontvangen. Heeft u geen flyer maar wilt u wel graag gebruikmaken van deze actie? Meld het dan even bij de balie en wij zorgen dat het in orde komt.

 

Flyer A5 voorjaar-2