Er zit muziek in baggeren

Zaterdag 15 juni a.s. lenteconcert door Muziekvereniging Crescendo in de tuin van het Nationaal Baggermuseum. Het concert duurt van 20:00 tot 21:30 uur. De intree bedraagt twee euro per persoon; een euro voor Crescendo en een euro voor het Baggermuseum.

De muziek zal lenteachtig luchtig zijn met de zomer in het vooruitzicht, zoals dat hoort in deze tijd van het jaar. Waarschijnlijk zult u ook klanken horen waarbij u misschien wel denkt: “Hoor ik nou een een snijkopzuiger of een baggermolen?” Kom het zelf maar ervaren.

De toegang tot het terrein is vanaf 19:00 uur mogelijk. Het is raadzaam met de fiets te komen. Komt u met de auto, dan kunt u parkeren op de toegangsweg naar IHC aan de Molendijk, op enkele minuten afstand van het Baggermuseum.

Op een centraal punt worden consumptiebonnen verkocht voor een euro per stuk. Bediening op het muziekterrein wordt voorzien door leden van Muziekvereniging Crescendo.

Kom naar deze speciale manifestatie in de sfeervolle tuin aan de Molendijk 204-208. U steunt hiermee Muziekvereniging Crescendo en het Nationaal Baggermuseum. Wilt u na afloop nog even in het Baggermuseum rondkijken, dan kan dat tot 22:30 uur.

Maak er een feestje van en zorg voor een volle bak.