Kinderfeestjes

Jouw feestje in het Nationaal Baggermuseum

Wisten jullie dat heel veel kinderen hun verjaardag in het Baggermuseum vieren? We hebben veel leuke dingen om je verjaardagsfeestje met vriendjes en vriendinnetjes tot een echt succes te maken.

In de zomermaanden kan je met jouw groepje in de BaggerPraktijkTuin zelf graven met een graafmachientje, beugelen, dijken bouwen, met radio bestuurbare bootjes varen etc.

Daarbij kan je ook een rondleiding krijgen met allemaal leuke verhalen langs veel scheepsmodellen. Op zolder mag je de schuiven van een model van de Oosterscheldedam zelf bedienen.

In het Koetshuis krijg je een demonstratie van een echt werkend model van een baggermolen en een aantal stoommachientjes.
Bovendien kan je zelf op de stoel van de baggeraar gaan zitten om te proberen zoveel mogelijk te baggeren binnen korte tijd. Lang niet zo gemakkelijk als het lijkt!
Maar als het lukt, krijg je een mooi diploma.

In onze filmzaal kunnen we een leuke dvd laten zien. En je mag zelf kiezen uit onze grote voorraad. Tussendoor pauzeren we natuurlijk even en krijgen jullie iets te drinken en bij vertrek krijgen jullie een kleine attentie van het museum mee.

Prijzen: 3 euro per kind en 4 euro per begeleider en 25 euro voor rondleider (max 15 kinderen)