Bezoek de stad van de tsaren

In het Nationaal Baggermuseum is tot april 2014 een tentoonstelling te zien over de door Nederlandse baggerbedrijven gebouwde waterkering bij Sint Petersburg.
Alle bezoekers aan deze tentoonstelling kunnen een formulier invullen waardoor zij kans maken op een korting van honderd euro voor een reis naar Sint Petersburg. Deze korting wordt aangeboden door Arke Reizen, Stationsweg 1 te Sliedrecht. U kunt daarbij kiezen uit een vliegreis van Amsterdam naar Sint Petersburg inclusief drie overnachtingen in het comfortabele Dostoevsky Hotel.
Er kan ook gekozen worden voor een 15-daagse cruise met het ms “Rotterdam” met vertrek en aankomst in Rotterdam. Tijdens deze cruise bezoekt u Kopenhagen, Warnemünde, Tallin, Sint Petersburg, Helsinki, Stockholm en Arhus.
Voor beide reizen geldt de aangeboden korting van honderd euro.
Bezoek de tentoonstelling over de stormvloedkering bij Sint Petersburg en maak kans op de cheque van honderd euro. De cheque zal worden uitgereikt eind maart 2014. Datum en tijd zal worden bekend gemaakt door het Nationaal Baggermuseum in samenwerking met Arke Reizen.