Strijd tegen het water, Nederland in kijkdozen

Opening Kijkdozententoonstelling-GrWoensdagmiddag 23 maart vond de officiele opening plaats van de wisselexpositie “Strijd tegen het water, Nederland in kijkdozen”. Wethouder Hanny Visser van de gemeente Sliedrecht opende samen met Jasmijn en Lise de tentoonstelling, waarin 104 kijkdozen zijn opgesteld.Sliedrechtse Basisschoolleerlingen hebben zich verdiept in het thema “Strijd tegen het water” en dit op een uiterst creatieve wijze verbeeld in een kijkdoos. Het zijn eigenlijk allemaal kleine exposities bij elkaar, die elk een eigen boodschap en sfeer uitdragen.
Bezoekers van de expositie kunnen de 3 mooiste kijkdozen nomineren. Want wij willen het harde werken natuurlijk graag belonen met een aantal mooie prijzen.
Verder kan de juniorbezoeker een levensgrote kijkdoos binnen stappen en zelf actief deelnemen in de voorstelling voor een mooie groepsfoto met vrienden en familie.
De tentoonstelling is te bezoeken tot en met 7 mei.