Rondleidingen op de Koninklijke IHC scheepswerf

Koninklijke IHCDeze zomer gaat het Baggermuseum met een uniek initiatief van start: rondleidingen op de Koninklijke IHC scheepswerf. Op speciale vrijdagen kunt u zich inschrijven om onder leiding van een van onze rondleiders een prachtig inzicht te krijgen in de bouw van modern baggermaterieel. U kijkt uw ogen uit.
De groepen zijn beperkt tot 10 personen en de kosten voor dit arrangement zijn € 10 p.p., inclusief toegang tot het museum en een kopje koffie of thee. Om hieraan deel te nemen kunt u bellen naar 0184 – 414166 of mailen, zie contact.

Verdere informatie:

• Rondleiding is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
  • Veiligheidshelmen en gehoorbescherming zijn verplicht en beschikbaar gesteld door IHC.
  • De rondleiding duurt ongeveer anderhalf uur, waarna u verder het museum kunt bezichtigen.
  • Fotografie is in de fabriekshal helaas niet toegestaan.