Moerdijk Spoorbrug – heeft uw familie meegewerkt?

Tot en met 5 januari 2013 kunt u in het Nationaal Baggermuseum prachtige bouwtekeningen en foto’s zien van de bouw van de Eerste Moerdijk Spoorbrug.
Adriaan Volker was in 1869 als baggeraar betrokken bij de onderbouw van deze iconische brug: de berekeningen hiervoor zijn ook in te zien. Pronkstuk van de tentoonstelling is misschien wel een foto uit 1946, gemaakt na het herstel van de spoorbrug. Hierop staan alle werklieden die aan het herstel hadden meegewerkt. Wellicht staat een familielid van u er ook bij? Dinsdag t/m vrijdag tussen 14.00 – 17.00 en zaterdag tussen 11.00 – 17.00 uur kunt u bij museumbezoek de foto op groot formaat bewonderen.

Bent u geïnteresseerd in digitale fotografie en wilt u meer kunnen doen met uw toestel? Op zaterdag 24 november geeft René van der Kloet een workshop over digitale fotografie in het Baggermuseum. Wilt u hieraan meedoen, dan dient u zich aan te melden via info@baggermuseum.nl of door te bellen met 0184-414166. Voor € 17,50 heeft u een zeer leerzame middag tussen 14.00 en 17.00 en krijgt u bovendien een kop koffie. Het aantal plekken is beperkt, dus wees er snel bij!